top of page
Campfire

Kalastusopas

Olen Pirkanmaalta käsin toimiva 35 vuotias kalastusopas, jonka erityisosaamisena on perhokalastus.

 

Minulta löytyy perhokalastuksesta ja opetustyöstä useiden vuosien kokemus. Olen suorittanut sertifioidun kalastusoppaan ammattitutkinnon ja kuulun Suomen Kalastusopas Kilta:an. Kirjoitan myös satunnaisesti kalastukseen liittyen lehtiartikkeleita ja kirjoituksiani on julkaistu mm. Pohjolan Perhokalastaja lehdessä.

 

Toimin yhteistyössä mm. Englantilaisen Veniard:in, Snowbee:n, Fulling Mill:in sekä Italialaisen Stonfo:n kanssa heidän edustajana Suomessa niin perhokalastajana kuin perhonsitojanakin.

 

Onko sinulla ollut haaveena opetella perhokalastuksen salat tai olet jo tekijä joka haluat kenties päivittää tietoasi ja taitoasi uusilla vinkeillä? Palvelen sinua enemmän kuin mielelläni, jotta juuri sinä saisit lajilta irti sen mitä siltä haluatkin.

Kalastusoppaan palveluni keskittyvät perhokalastuksen kiehtovaan maailmaan ja sen ympärille. Fyysisen kalastuksen lisäksi opetan myös teoriaa perhokalastuksesta, perhonsidonnasta, kalojen biologiasta sekä monesta muusta, mikä auttaa sinua kehittämään omaa osaamistasi.

 

Haluan myös rakkaudesta lajiin jakaa tietoani ilmaiseksi youtube kanavallani mistä löydätkin kattavan määrän monimuotoista sisältöä. Tästä lisää löydät Media sivulta.

Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot löydät Opaspalvelut sivulta.

Kalastuksessa sekä kalastustilanteissa on huomioitava luontoa ja kaloja kunnioittava toiminta ja etiikka. Kalastuskohteissa huomioidaan aina yleiset säädökset mm. rauhoituksista, kiintiöistä, kielloista sekä noudatetaan kohteliasta ja hyväksyvää etikettiä myös muita kalastajia kohtaan. Kaikissa Pilve Flyfishing:in järjestämissä tapahtumissa noudatetaan myös nollatoleranssia alkoholin sekä huumausaineiden suhteen, jotta voidaan varmistua kaikkien turvallisuudesta.

Sami_Pilve__koskessa_promokuva_230823 – kopiopysty.jpg
bottom of page