top of page
Campfire

Kalastusopas

Pilve Flyfishing on Pirkanmaalla toimiva perhokalastukseen erikoistunut kalastusopaspalveluita tarjoava yritys. Yrityksen kalastusoppaana toimii Sami Pilve. Samilta löytyy perhokalastuksesta ja opetustyöstä useiden vuosien kokemus. Sami on suorittanut sertifioidun kalastusoppaan ammattitutkinnon ja kuuluu Suomen Kalastusopas Kiltaan. Kalastusopas toiminnan lisäksi Sami kirjoittaa artikkeleita ja sitoo perhoja suhteellisen säännöllisesti Pohjolan Perhokalastaja Lehteen.  Samilla on työnalla myös Perhokalastajan Vuosikello niminen kirja, joka julkaistaan alkuvuodesta 2025, ReadMe.fi kustannuksen kautta. Opastoiminnan ohessa Sami luennoi sekä opettaa myös kalastusseuroja, kalastusopas opiskelijoita sekä yksityisiä perhokalastuksen harrastajia. Brändilähettiläänä sekä yhteistyössä Sami toimii Englantilaisen Veniardin, Snowbeen sekä Italialaisen Stonfon kanssa, niin perhokalastajana kuin perhonsitojanakin.

 

Onko sinulla ollut haaveena opetella perhokalastuksen salat tai olet jo tekijä joka haluat kenties päivittää tietoasi ja taitoasi uusilla vinkeillä? Palvelen sinua enemmän kuin mielelläni, jotta juuri sinä saisit lajilta irti sen mitä siltä haluatkin.

Kalastusoppaan palveluni keskittyvät perhokalastuksen kiehtovaan maailmaan ja sen ympärille. Fyysisen kalastuksen lisäksi opetan myös teorialuentoja yleisöille, ryhmille tai yksityisesti perhokalastuksesta, perhonsidonnasta, kalojen biologiasta sekä monesta muusta, mikä auttaa sinua kehittämään omaa osaamistasi.

 

Haluan myös rakkaudesta lajiin jakaa tietoani ilmaiseksi sosiaalisen median kanavillani kuten Youtubessa tai TikTokissa, mistä löydätkin kattavan määrän monimuotoista sisältöä. Tästä lisää löydät Media sivulta.

Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot löydät Opaspalvelut sivulta.

Kalastuksessa sekä kalastustilanteissa on huomioitava luontoa ja kaloja kunnioittava toiminta ja etiikka. Kalastuskohteissa huomioidaan aina yleiset säädökset mm. rauhoituksista, kiintiöistä, kielloista sekä noudatetaan kohteliasta ja hyväksyvää etikettiä myös muita kalastajia kohtaan. Kaikissa Pilve Flyfishing:in järjestämissä tapahtumissa noudatetaan myös nollatoleranssia alkoholin sekä huumausaineiden suhteen, jotta voidaan varmistua kaikkien turvallisuudesta.

Sami_Pilve__koskessa_promokuva_230823 – kopiopysty.jpg
bottom of page